Vizita la stomatolog in timpul pandemiei si a starii de alerta

Din cauza  starii de urgenta nu s-a putut merge la stomatolog. Incepand cu starea de alerta vizita la clinia de stomatologie devenind posibila. Pentru ca am facut cateva vizite in ultimele saptamani, am sa va impartasesc si voua cum e la dentist in aceasta perioada. Ca poate aveti probleme si sa stiti ce si cum va asteapta si ce reguli trebuie sa respectati.

 

Care sunt pașii pe care îi vei parcurge? 

 

  1. De preferat a se merge la cabinet doar in baza unei programari telefonice.
  2. Sa nu intarzii, iar daca vei ajunge mai devreme va trebui sa astepti afara in cazul in care in clinica sunt deja suficiente persoane.
  3. Ti se va lua temperatura, vei raspunde unui chestionar si vei semna. In cazul  suspicionilor de Coronavirus, se vor contacta organele competente. In cazul in care vii ca insotitor  al unui copil  sau varstnic vei respecta toate procedurile mentionate in cazul pacientului.
  4. Cum intri vei primi papuci de unica folosinta, boneta si halat si iti vei dezinfecta mainile. Accesul in clinica fara masca nu este permis.
  5. De preferat sa te prezinti cu cat mai putin obiecte personale, pentru ca lei vei lasa in recpetie intr-o cutie de protectie.
  6. Vei completa chestionar privind starea de sanatate, apoi vei fi invitat sa iei loc in sala de asteptaare pana cand iti va veni randul sa itri in cabinet.
  7. In cabinet iti vei scoate masca, ca altfel doctorul stomatolog nu va avea acces la gura ta. La finalul tratamentului iti vei pune masca la loc.
  8. Vei trece pe la receptie pt a stabili urmatoare programare daca va fi cazul. Vei renunta la echipamentul de protectie. Acest va fi aruncat la cosul de desuri biologice.

 

Aceste reguli sunt gandite pentru siguranta pacientului si a celor din jur, deoarece in aceasta perioade e nevoie sa fim cat mai precauti.

 

Poza pacient:

 

Poza personal medical:

 

 

 

 

 

 

Viztele la stomatolog le fac la clinica Dent Expert Magic din Brasov, strada  Alexandru Ioan Cuza, Nr 54.

Cei de la Dent Expert Magic nu va vor cere nici o taxa suplimentara, motivand ca aceasta taxa este cauzata de coronavirus, invocand tot felul de cheltuieli.

 

Update:

Costul per pacient al echipamentului este undeva între 50 și 150 de Ron( medic, asistenta, pacient) depinzand de cat de indemanatic este managerul in procurarea lor. Dent Expert a renuntat la taxa si a hotărat sa suporte ei aceasta cheltuiala în plus. Dent Expert a perceput taxa doar in primele doua saptamani.

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment