Smartphone-uri si tarife reduse de la RCS&RDS

Rcs&RDS,un jucator important pe piata de telecom va introduce in oferta smartphone-uri la preturi subventionate.Clientii vor putea achizionata telefoanele si in sistem de rate, iar caseriile vor fi modificate pentru noua abordare.

“Suntem în discuţii pentru a lansa oferte cu smartphone-uri la preţuri mai mici, finanţate de compania noastră. Smartphone-urile vor fi livrate de companii ca Huawei, Nokia sau Samsung – avem încă discuţii pe acest subiect. Telefoanele vor putea fi achiziţionate şi în rate împreună cu serviciile noastre. Vom face schimbări şi în casierii”, a declarat Valentin Popoviciu, directorul de dezvoltare al operatorului.

“Ţinta noastră este ca un număr cât mai mare de utilizatori să folosească serviciile de date”, a adăugat el.

Luna aceasta RCS&RDS a redus si unificat, pentru convorbiri din reteaua proprie de telefonie mobila si fixa catre destinatii fixe si mobile din Romania.Reducerile nu se vor aplica abonamentelor gratuite.

Abonaţii serviciilor Asociat şi Nelimitat plătesc din această lună pentru apeluri către alte reţele mobile naţionale, un singur tarif, de numai:

0,062 euro/minut, dacă sunt abonaţi la Digi Tel Asociat, în valoare lunară de 5 lei

0,0372 euro/minut, dacă sunt abonaţi la Digi Tel Nelimitat şi Digi Mobil Nelimitat, în valoare lunară de 2,48 euro.

Noile tarife sunt reduse cu 54%  si sunt valabile atat pentru vechii abonati cat si pentru cei noi.

Avem si 4 noi abonamente:

În Familie (telefonie fixă) -; 1,24 euro/lună – oferă convorbiri nelimitate în reţelele Digi şi un tarif de numai 0,0124 euro/minut către alte reţele fixe şi de 0,062 euro/minut pentru apeluri în alte reţele mobile.

Naţional – 2,48 euro/lună – aduce convorbiri nelimitate în toate reţelele fixe naţionale şi în Digi Mobil, plus un tarif mai mic pentru apeluri către alte reţele mobile, de numai 0,0372 euro/minut.

În Familie (telefonie mobilă) – 1,24 euro/lună – oferă tarife similare cu abonamentul de telefonie fixă cu aceeaşi denumire.

Plus – 2,48 euro/lună – oferă convorbiri nelimitate în reţea, către fix şi mobil, precum şi tarife de 0,0124 euro/minut către alte reţele fixe şi 0,0372 euro/minut către alte reţele mobile naţionale.

RDS&RCS participa la licitatia pentru licentele de telefonie mobile pentru benzile de 800/900 MHZ cu scopul de a lansa servicii 4G.

 

Leave a Comment