Recomandări medici ORL în Brașov

maxresdefault

Am observat că sunt ceva oameni care ajung pe acest blog căutând recomandări pentru medici ORL-iști. În acest articol am scris despre prima mea experiență pe care am avut-o cu spitalul Sf. Constantin. Găsiți informații utile sau mai puțin utile in acel articol.

Așa cum e scris in acel articol, eu am fost operat de deviație de sept( a doua operație) de către doctorul Vascu Corneliu. Eu am fost foarte mulțumit de rezultatul operației și de prefesionalismul de care a dat dovada acest medic. Am citit pe internet pe diferite forumuri sau bloguri ca alții au avut experiențe mai puțin plăcute cu acest doctor.  Toate aceste experieneț fiind la urgențe sau in clinicile/spitalele de stat. Nu știu care este comporatmentul său când munceste la urgențe sau in spitalele de stat. Nu pot comenta ceea ce nu știu. Cum am zis, pentru mine totul a fost de nota 10.

Îl recomand pe doctorul Vascu Corneliu, el poate fi găsit la Medlife.

Alțti medici ORL pe care ii recomand sunt:

Doctor Valeriu Bronescu, poate fi găsit la spitalul Sf Constantin. Este medic primar și doctor in științe medicale. Am fost consultat de câteva ori de către acest medic. Un medic foarte bun, cu o foarte mare experiență, el a a introdus in Romania in premieară in anul 2007 tehnologia Coblation. Am fost foarte mulțumit de profesionalismul său, de cum tratează pacientul, răspunzând la toate nelămuririle mele.

Părerile pacienților sunt impărțite in cazul acestui doctor. În link-ul atașat  este cv-ul doctorului Bronescu. Pentru alte informații, o simplă căutare pe google vă poate lămuri.

Doctor Corina Marginas, din ce observ in cv-ul ei, este specializată pe ORL pediatrie. Poate fi găsita la spitalul Sf Constantin.

Doctor Lucian Oncescu, este șeful sectiei de ORL din cadrul spitalului Sf Constantin. Mai multe informații și păreri ale pacienților săpând in google.

Doctor Luigi Geo Marceanu , poate fi găsit la spitalul Sf Contantin. Stiu ca are un cabinet particular la fosta clinică  Tractorul. Pentru el am să las cv-ul său stufos sa vorbească.

Doctor Sorin Sabau, este medic primar și științe medicale  s-a mutat din Brașov in Sibiu și poate fi găsit la spitalul/clinica Polisano.

Cam astea sunt recomandările mele. Dacă voi ați avut experiențe plăcute sau neplăcute cu alți medici, vă rog să comentați.

Leave a Comment