RahMen Club & Bar

Rahmen Club & Bar este un club privat care propune şi promovează muzica oldies, buna dispoziţie, băuturile bune şi atmosfera relaxată dată de ambianţa unică, ce îmbină atmosfera medievală a Braşovului cu noutatea cotidiană a unui mare oraş.
Vineri seara am fost pentru prima data in RahMen si am ramas placut impresionat de ceea ce am gasit acolo.Clubul se afla pe Str. Sf. Ioan Nr. 11.Cei ce locuiesc in Brasov stiu unde se gaseste, iar pt cei care nu stiu este foarte usor de gasit.Clubul este situat la demisol avind o capacitate de 100 de locuri la mese si scaune,iar maximul de persoane este de 200.Muzica oldies, atmosfera foarte placuta,oameni ce parea a fi foarte de treaba,imbracati decent si elegant.

Un mic dezavantaj al acestui club ar fi spatiul prea mic,atunci cand clubul este plin nu prea mai ai loc sa te desfasori in voie.Ceea ce mi-a placut a fost faptul ca daca cineva dadea peste tine din greseala sau te lovea cumva fara sa vrea imediat isi cerea scuze, etc.Preturile sunt foarte decente.Singurele preturi ce le-am vazut afisate in meniu si care treceau peste 20 de lei au fost urmatoarele: unul de 35 de lei si altul de 75, din pacate nu mai stiu sa spun la ce anume erau.Foarte multe gagicute tinere si mai putin tinere, sau cum spune un coleg de al meu,MILF-uri.

Clubul mai ofera si urmatoarele facilitati:Aer Condiţionat, Program Noapte, Cocktail Bar, DJ, Organizare Recepţie, Organizare Petreceri Private, Happy Hours, Servicii Catering la Cerere.Pentru cei care vin cu masinile si le pot lasa in parcarea privata din spatele hotelului Aro Palace.Recomand acest club pentru iubitorii muzicii anilor 80-90.

Rahmen Club Brasov

L.E: Din pacate rahmen s-a inchis.

6 thoughts on “RahMen Club & Bar”

  1. Intr-adevar, am fost in acest club pentru ca i-am vazut reclama si am fost foarte placut impresionat. SI personalul foarte amabil, m-am simtit ca afara.
    Si eu il recomand de asemeni.
    Adi

    Reply
  2. Eu am fost acolo sambata trecuta prima oara desi am auzit mai demult de Rahmen. Intradevar muzica foarte faina si ce mi a placut cel mai mult a fost faptul ca desi era f aglomerat nu era mult fum. De preturi nu stiu ce sa zic pentru ca n am platit eu. Sambata viitoare tot acolo mergem. Stie cineva un nr de tel unde se poate rezerva o masa?

    Reply

Leave a Comment