Ploua infernal și noi nu ne puteam iubi

 

 

Vorba cântecului, ploua infernal și noi ne iubeam prin mansarde. Numai ca nu prea iți mai arde de iubire atunci când ploaia se curge prin pereții blocului și pe lânga fereastra termopan se prelinge apa.

Pe aici prin Anglia, cel puțin in Birmingham blocurile sunt facut pe o structură de, cărămidă, oțel si rigips. Pentru a vedea despre ce vorbesc o să atașez câteva poze.

 

 

 

Așa arată blocurile din zona unde stau eu. După cum se vede in poze, ce nu este caramida, esta placă de rigips peste care este aplicată tencuiala. Peretii interiori sunt  tot din rigips, absolut toți pereții. Problema este că atunci când este o ploaie foarte intensă și care bate inspre clădire, cumva, pe undeva se infiltrează apa și ajunge in casă. Ferestrele sunt tip termopan. Pentru a vedea ceea ce se intamplă când ploua, priviți pozele  de mai jos.

 

 

A fost destul de nasol să sa ma trezesc pe la 2-3 noaptea și să văd cum mi se scurge apa prin pereti și prin termopane. Am fost nevoie să stau cu prosoape la fereastra pentru a aduna apa care imi intra in casa. Cum se va rezolva aceasta problemă? habar nu am.ng

Pe lângă această mică problemă, in acet tip de blocuri, mai sunt câteva. Se aude toata gălagia de afară. Tavanul find tot din placi de regips, imi aud vecina de deasupra cum merge prin casă, când mașina de spălat stoarce, pereții cam tremură.

Nu știu ce aș putea sa mai spun despre probleme pe care le cauzează o astfel de clădire.

 

Leave a Comment