Pizza Hut Brasov e o mare dezamagire

In una din zilele trecute am ajuns la Pizza Hut pe care o puteti gasi in mall-ul Coresi din Brasov. Foarte multa lume acolo, de abia am gasit o masa libera. Aveam sperante destul de mari ca o sa mananc ceva bun si cu gust. Cu ceva ani in urma am mancat o pizza foarte buna in Bucuresti, imi era ciuda ca nu exista si in Brasov Pizza Hut. Acum avem dar mancarea de acolo si servirea ospatarilor lasa de dorit.

Eu mi-am comandat o portie de spaghete carbonara, prietena mea si-a comandat o pizza, nu mai retin exact ce fel de pizza. Ospatarul care ne-a luat comanda inloc sa-mi aduca spaghete mi-a adus pene pe care le-am refuzat. Dupa cateva minute mi-au fost aduse spaghetele care aratau asa:

hut_carbonara

Pastele din poza nu puteau fi mancate, se simtea gustul de faina  iar ceea ce ar fi trebuit sa fie un sos de smantana a fost un fel de zeama lunga albicioasa. Dupa cateva incercari de a le manca am renuntat.Portia de paste e una destul de mica comparat cu alte localuri in care mananc asa ceva. Nici pizza care a fost comandata de prietena mea nu arata foarte bine. A lipsit si sosul cerut pentru pizza. Cel putin pe mine nu m-a impresionat, asta  deoarece eu aveam asteptari mari si si stiam ca trebuie sa arate altfel. Probabil ca amintirile mele despre pizza de la Hut nu au fost cele corecte.

Preturile sunt destul de maricele. O portie paste, o pizza si doua ape plate au costat aproape 70 de lei. Cam asta a fost experienta mea cu Pizza Hut Brasov. Cu ceva zile inainte imi spusese un prieten ca cea mai buna chestie de acolo este berea si probabil bauturile alcoolice si non- alcoolice. Nu am vrut sa il cred, m-am convins pe propria mea pielea ca avea dreptate.

Leave a Comment