O mică parte din universitatea Birmingham și universitatea Aston

Universitatea din Birmigham este una din cele mai mari universități publice din Marea Britanie. A fost fondată în anul 1900. În prezent are cca 28,6 mii de studenți, inclusiv masteranzi și doctoranzi.

În una din plimbările mele am reusit să pozez o mica parte din ceea ce cred eu ca e campusul universității din Birmingham. Dacă doriți sa aflați mai multe informații despre această universitate gasiți mai multe informatii pe pagina de Wikipedia. Aș fi vrut să ies azi sa explorez mai mult din zona universitații, numai că aici vremea e  foarte schimbătoare și iți cam dă planurile peste cap.

Se pare că eu am reuși sa fotografiez o bucata din ceea ce pare a fi unul din campusurile universitații Birmingham.

 

Universitatea Aston, este situată in centrul orașului Birmingham și are aproximativ 11.000 de studenți. Mai multe informații se pot gasi pe Wikipedia. Anul acesta universitatea Aston a împlinit 50 de  ani.

Cei de aici dispun de o grămadă de facilități, parcări, clinică de sănătate, au chiar și un spital de zi. Peste tot se găsesc tabele cu numele clădirilor si direcția spre ele. Dispun de tereon de fotbal, un mic lac și multe altele.

Leave a Comment