Mi-am pus aparat de aer conditionat

Pentru ca in urma cu doua saptamani a fost canicula, am ales sa achitionez un aparat de aer conditonat.Deoarcere nu ma pricep la astfel de aparate am ales sa studiez oferta de pe net si ce spun oamenii.Din ce am studiat nu am inteles mare lucru, asa ca am ales sa ii cer pararea unui vecin ce se ocupa cu aparate de aer conditionat.

Nu pot spune ca am avut un buget alocat pentru asta.A fost ceva spontan.Cel mai ieftin aparat de AC l-am gasit prin magazine la pretul de 900 de lei.Vroiam sa-mi iau unul second-hand.Am dat anunt pe un forum ca vreau sa achitionez  un AC si cateva ore mai tarziu aveam doua oferte.Una  a fost pentru un aparat din acela mobil,adica sa il poti plimba prin casa unde ai nevoie.A doua oferta a fost pentrun aparat fix si la pretul de 500 de lei.

Cel care mi l-a vandut il avea castigat la ceva cocurs, cum nu il folosea a ales sa il faca bani.I-am cerut sa-mi spuna ce model este, dupa care am cautat informatii pe net despre el.Am mai cerut si pararea vecinului care a spus ca este suficient pentru a-mi raci camera.Modelul este acesta

Montajul m-a costat 200 de lei.In total 700 de lei.Daca ar fi fost sa-mi cumpar din magazin si sa apelez la o firma de montaj as fi ajuns undeva pe la 1200 lei.Asa am reusit sa fac o economie de 500 de lei.

De ce am ales sa-mi achitionez un astfel de aparat?Pentru ca de cateva luni lucrez de acasa.Incepand cu ora 11:00 si pina undeva in jur de ora 20:00 soarele imi bate fix in camera.va puteti da si singuri seama cat de cal se facea la mine in camera, cu toate ca stau la parter.

Temperatura din casa este acum de 24-25 de grade.Sunt foarte multumit de achizita facuta.Acum astept sfarsitul luni iulie si factura de curent.

 

 

3 thoughts on “Mi-am pus aparat de aer conditionat”

  1. Ati facut bine ca v-ati documentat inainte si ma bucur ca nu ati ales pe cel mobil fiindca dupa achizitionare cand venea etapa montajului/instalarii aveati un soc ( acel aparat face rece, dar pentru a face rece trebuie sa si cedeze caldura printr-un “burlan” similar cu cel al hotei, ganditiva pe unde putea fi scos la exterior fara a fi opturat- gaura in geam-perete)

    Reply

Leave a Comment