MasterChef – primul episod

Ieri s-a difuzat la ProTV primul episod din emisiunea MasterChef.La ora difuzarii acestui prim episod eram undeva prin oras ca sa mananc.L-am vazut  fara sonor.Mi-am zis ca trebuie sa stau treaz pana la ora cand va fi difuzat in reluare, ceea ce am si facut.Cu toate ca emisiunea a inceput la ora 00:00 a meritat asteptarea si mai ales ceea ce am vazut in aceasta emisiunea.

Se stie ca barbatii sunt cei mai buni bucatari.Asta a ratat si acest prim episod.Am vazut foarte multe femei care habar nu au sa gateasca.Cu ocazia asta sper sa si puna mana pe cratita si sa invete sa faca mancaruri bune.Am fost impresionat de acea tipa care a gatit acel ton invelit in mac si de tipul cu muschiul de vita.Sa nu uit nici de tipul care a avut emotii foarte mari si tremura.

Oameni fericiti care a primit sortul si oameni nefericiti, cei care nu si-au primit sortul.Acest sort le da concurentilor dreptul de a merge mai departe, in etapa urmatoare.Sper ca urmatoarele episoade sa fie din ce in ce mai bune, nu ca acest prim episod nu ar fi fost.De abia astept sa aflu ce rating a facut emisiunea.

Dintre cei tre sefi din juriu, Scarlatescu mi se pare cel mai exigent si mai pretentios.Ramane de vazut ce si cum se va intampla in episoadele urmatoare.Voi urmari aceasta emisiunea cu mare interes.

Pentru ca tot am vorbit de aceasta emisiunea, gatit, bucatarie aflati ca aven bucatar roman de care trebuei sa fim mandri.El este Adi Hadean si va purta flacara olimpica la jocurile Olimpice de la Londra din acest an.

Leave a Comment