Locurile de munca online

De  cateva saptamani am intrat in grupul de facebook numit Locuri de munca in Brasov. Se posteaza in fiecare zi cateva locuri de munca pe acel grup. Unele sunt de la agentii de recrutare, altele direct de la angajatori sau de la persoane particulare. Oferta este destul de bogata, e de unde alege. De la lucratori comerciali, locuri de munca in constructii, fabrici si multe altele, chiar si joburi online pe care le poti face de acasa.

Nu-i asa ca suna minunat un job online pe care sa il poti face de acasa. Ce poate fi mai simplu de atat, acu in aceste vremuri de criza si cand rata somajului a crescut destul de mult. Din confortul casei tale, petreci cateva ore in fata monitorului iar veniturile ti se promit a fi garantate, cele mai multe dintre ele cu banii pe card, majoritatea lor avand data platii de 10 ale fiecarei luni. Oferta este foarte bogata. Atentie, cele mai multe job-uri de acest fel se adreseaza femeilor ori mamicilor.

Ce mi se pare interesant este numarul mare de creduli care cred ca orice zboara se si mananca. Sunt foarte multi care cer detalii despre acest tip de oferte de munca, mai ales si cred ca banii vin usor doar apasand cateva taste timp de x ore pe zi. Daca ar fi atat de simplu cred ca toata lumea ar face asta si ar fi fericita avand un loc de munca. Unele oferte de acest gen promit chiar venituri de pana la 9000 de lei pe luna.

Ce ma amuza pe mine e faptul ca sunt foarte multi naivi care cred in asta, nu vor nici sa faca cel mai mic efort pentru a isi gasi un loc de munca in care sa i se ofere un contract si sa aiba si toate taxele platite.

Cateva exemple de asemea locuri de munca:

 

Leave a Comment