Hotspot WI-FI de la RDS-RCS

RDS-RCS a lansat un serviciu gratuit de WI-FI in Bucuresti si alte cateva orase din tara.Orasele in care servificul WI-FI de la RDS este disponibil sunt urmatoarele: Arad, Arges, Bihor, Brasov, Constanta, Hunedoara, Mures, Salaj si Sibiu.Oricine are un abonament Fiber Link 1 si 2 va putea avea acces si la retea WI-FI  cu acelasi user si parola pe care o folosesc acasa.

Accesul poate fi simultan , adica si la reteau fixa cat si la WI-FI.E gratuit doar pt cei care detin abonamentele mai sus mentionate, adica nu trebuie sa platesti nimic in plus ca sa te conectezi la WI-FI-ul RDS-ului.Cei care nu detin  un username si o parola nu prea vor avea acces.In brasov acest serviciu este instalat in urmatoarele locatii: Carrefour,Eliana Mall, Mall Unirea Shopping si My Place.

In Arad: Mall Armonia Arad.

In Arges: Euro Mall.

In Bihor: ART CLUB, Era Shopping, HOTEL PADIS, LACUL CU NUFERI, Lotus Mall, Averescu / Bihor
Malul Crisului, Iosia / Bihor Malul Crisului, Pod Mic Malul Crisului, Primarie, Pasajul Vulturului, Real 1, Real 2,V. Alecsandri.

In Bucuresti: Afi Cotroceni , Gara de Nord 1, Metrou Eroilos si Izvor, Piata Victoriei.

In Constanta: Bourbon City Park, Bourbon Mamaia, Caelia Residence, Casa Romaneasca, Club Crema, Hotel Lido, Hotel National, Hotel Parc, Hotel Prestige, PHOENICIA HOLIDAY RESORT, Restaurant Beta, Restaurant Estival, Restaurant Fabaria, Terasa Maria, Tomis Mall.

In Hunedoara: Jolie Caffe, Dava.

In Mures: Mures Mall, Promenada Mall MS.

In Salaj: Plazza Mall.

In Sibiu: Piata Mare Sibiu, Piata Mica Sibiu.

 

Revin cu detalii de indata ce reusesc sa ajung in unul din locurile mentionate si testez.

L.E: Am reusit sa ajung in Unirea Shopping si am pus galaxy s-ul la treaba,am gasit cele doua wi-fi-uri de ale rds-ului.La amandoua imi zicea ca sunt conectat dar fara sa am acces la net, sau fara ca sa-mi ceara user si parola.

Leave a Comment