Download Yahoo Messenger 11 Beta

Cu totii folosim  anumiti clienti de chat cum ar fi Msn Live,Google Talk, Skype etc.Iata ca cei de la Yahoo vin cu o noua versiune a celui mai popular client de chat si anume Yahoo Messenger.Astfel Yahoo Messenger a ajuns la versiunea cu numarul 11 dar care momentan este in stadiul Beta.

Unia dintre noutatile pe care ni le aduce aceasta noua versiune este ca de acum  vom putea initia sesiunei de chat si cu prietnii din reteaua Facebook.

O alta noutate pe care o aduce YM 11 beta este posibilitatea de a te putea jucadirect din interfata aplicatiei, se pot noi sesiuni de joc, sau va puteti alatura unui joc care este deja creat si poti concura in echipa sau impotriva altui jucator.Cateva din aceste jocuri sunt: FishVille, Pool,Balloono,Happy Harvest si in curand va fi disponibil si Mafia Wars.

In noua versiune vom putea vedea si comenta update-rile din alte retele: Flickr,FaceBook,Twitter si altele,aceasta facanduse direct din interfata Ym.Incepand de la aceasta noua versiune vom avea posibilitatea de a ne loga pe mai mult calculatoare simultan, asta ca sa nu intrerupem sesiunile de chat.Incepand cu aceasta versiune a fost introdusa si optiunea de “Search” in arhive.O alta chestie noua ar fi ca iti salveaza mesajele pe un server online,deci am putea avea acces la arhiva oriunde ne-am afla.

Utilizatorii telefoanelor cu sistem de operare Android (versiunea 2.2 sau mai nouă), beneficiază de suport complet în Yahoo Messenger 11. Aceştia pot iniţia sesiuni gratuite de videoconferinţă, trimite şi primi poze sau secvenţe video. Astfel de conexiuni pot fi iniţiate între PC-uri şi dispozitive Android, respectiv iPhone.

Mai multe detalii despre noua versiune gasiti pe blogul oficial, iar download-ul se poate face de aici.Sper sa aveti o experienta placuta cu noua versiune si daca o incercati sa-mi spuneti si mie cum este.Probabil o voi incerca si eu asa de curiozitate.

Via: Fulgerica & Piticu

L.E: Nu am reusit sa il instalez pe Windows XP  Service Pack 3, primind o eroare la inatalare.

L.L.E: Am ajunsa acasa si pe windows 7 am reusit sa il instalez.

Leave a Comment