Cum s-a vindecat o femeie de cancer doar prin rugaciune, regim alimentar si puterea Zeolitului

Doina Lehaci, femeia care s-a vindecat miraculos după ce a fost diagnosticată cu cancer de col în faza 4B, ultimul stadiu, povestește care este tratamentul pe care l-a urmat în cei doi ani de la depistarea bolii.

Femeia ne mai spune că a făcut și vreo 10 ședinte de radioterapie și vreo cură de 6 citostatice. Un an de zile  a tinut regim alimentar cu brânzică,  peste și legume, tot felul de sucuri din fructe. Cea mai mare putere la contribuția vindecarii a avut-o puterea rugăciunii, mersul pe la biserici si mănăstiri, alaturi de medicamentul minune Zeolit DETOXAMIN BASIC CAPSULE ENERGETIX cu continut de zeolit activat tribomecanic.

Femeia zice că a mai recurs și la tratament cu laptișor de matcă, la fel ca Monica Tatoiu, care a devenit specialistă in orice domeniu.

Sunt uimit de câtă prostie poate exista pe lumea asta. Cum e posibil să crezi ca te poți vindeca de cancer prin tot felul de tratamente dubioase si rugaciuni. O alta tanti care se crede doctoriță, o dă și ea pe puterea rugăciunilor.

Românul este in stare să facă absolut orice, numai să nu se duca la medic, ca doar știu ei din bătrâni că leacurile băbesti ajută mai mult ca operațiile și ca medicamentele.

Ce mai contează toate cercetarile medicilor și cercetătorilor in medicină pentru a inventa tratamente tot mai eficiente și aparatură medicală care sa ajuta in tratarea cancerului. Dacă ajungi la medic și descoperi ca ai cancer, poți să ii spui că nu ai nevoie de intervenții chirurgicale care sa elimine tumora maligna, urmate de chimioterapie alături de citostatice. Tu ii vei spune ca te vindeci prin puterea zeolitului detoxamin.

Dacă sunteți curioși să aflați cum se fabrică, de unde provine și ce vindecă zeolitul, mai multe informații se gasesc aici.

Atenție: acest articol nu reprezintă o recomandare din acest medicament minune sau alte treburi din astea. Recomandarea este ca atunci când aveți o problema medicală să consultați întotdeauna medicul.

Mai jos două exemple cu care nu ne putem mândrim. Suntem un popor de cretini.

Leave a Comment