Cereri prietenie facebook

Nu am foarte mulți prieteni pe facebook sau poate că am. Sunt vreo 99 la număr, cei mai mulți sunt neamuri, restul fiind foști colegi de muncă, ceva prieteni de prin copilărie sau prieteni foarte buni. Nu accept in lista mea de prieteni pe oricine. Dacă nu te cunosc nu-ți voi da trimite o cerere de prietenie. Dacă nu mă cunoști  te rog nu-mi trimite cerere de prietenie, nu am să ți-o accept, pentru ca dacă nu am avut nici o tangență cu tine nu voi avea nici dacă vrei sa fii prieteni cu mine pe rețeaua de socializare.

La fel, dacă vezi că sunt pe lista unuor prieteni de ai tăi dar tu nu mă cunoști nici virtual și nici in realitate, nu-mi trimite cerere de prietenie. Ce te face să crezi că vreau sa fiu prieten cu tine? Ai ceva să-mi spui? poti să o faci foarte simplu, imi poti trimite un mesaj pe chat. Poți face asta pentru că nu am nici o restricție la chat sau ceva ca să nu pot fi contactat.

Cu ce te incălzeste ca eu sunt prieten cu un prieten de al tău? Te ajută cu ceva să ai o lista cât mai lungă de prieteni dar cu care nu comunici? Ai văzut ceva postat de mine care a fost distribuit de un prieten din lista mea și ți-a plăcut, poți să dai like sau nu, poți să comentezi sau nu, e doar alegerea ta. Asta nu inseamnă că e musai să-mi trimiți  o cerere de prietenie.

Pentru că tot am scris asta, iți mai spun că dacă postezi tot felul de porcării și dai like la toate prostiile gen Pop Tamaș, nu voi mai fi prieten cu tine pe facebook.

 

facebook_add

Leave a Comment