Cat s-a vindut de blackfriday

De blackfriday s-a vindut cam de 50 de milioane de euro.eMag au avut cele mai mari vinzari, undeva in jurul sumei de 12 milioane de euro.Asta intro singura zi.Celelalte magazine cum ar fi Altex, Dom, Flanco etc au avut 3 zile de reduceri.

Altex a  vindut de aproximativ 15 milioande de euro in cele 3 zile.Flanco au avut si ei vinzari de aproximativ 12 milioane de euro.Domo, vinzari in jur de 4 milioane de euro pentru cele 3 zile de reduceri.

Evomag a avut vinzari de aproximativ 700.000 de euro.Oktal se astepta la vinzari de 1 milion de euro.Despre F64 stim doar ca au avut vinzari de 20 de oeri mai mari  fata de ceea ce estimau ei.

Acum mai ramane sa vedem ce reduceri ni se vor oferi de sarbatorile din luna decembrie.Pentru ca de blackfriday s-a vindut foarte bine din cauza reducerilor, posibil ca si sa de craciun sa vedem reduceri bune si vinzari mari.

Sper ca in 2013 sa vad o organizare mai buna pe online si un uptime mult mai mare fata de ce fost acum.La ce castiguri au fost cred ca se gasesc niste sume de investit in servere si echipamente.

Eu mi-am achitionat un kit de 8 GB RAM la pretul de 99 de lei si un ssd de 120 de gb la pretul de 299 lei.

Leave a Comment