Birmingham – locuri de parcare

În acest articol nu o să fac o comparație între Romania și Anglia la capitolul locuri de parcare, deoarece consider că nu are rost. Cu toții știm ca România stă prost și foarte prost la acest capitol, mai ales că prin zonele de centru și cele mai aglomerate e foarte dificil să găsești un loc de parcare.

În Birmingham locurile de parcare sunt cu miile poate chiar zeci de mii. Se găsesc de la simple parcări   pe tot felul de loturi de teren, pâna la parcări subterane sau supraetajate. În interiorul unor parcări există spălătorii auto. Parcările supraetajate au de la câteva sute de locuri pâna la căteva mii.

Birmingham_parc_04

 

Birmingham_parc_05

Birmingham_parc_03

E plin de indicatoare care arata direcțiile spre anumite parcări. Pe unele indicatoare ne sunt arătate câte locuri mai sunt libere într-o anumită parcare. Ceea ce e de mare ajutor, pentru că nu mai ești nevoit sa pierzi timpul căutând un loc de parcare.

Birmingham_parc_01

Birmingham_parc_07

Parcarea costă de la 25-30 penny pe oră pâna la 3-4-5 lire pe zi, asta in funcție de zonă. Nu am văzut niciodată o parcare plină, nici chiar in cele mai aglomerate zile.

Leave a Comment