Birmingham: Ce se mai intâmplă prin cartier

N-am mai scris de pe la îceputul verii, lipsa de chef și lene. Pentru că am revenit în Anglia după o lunga perioadă de stat acasă, am să vă arăt ce se mai întâmplă prin cartierul unde locuiesc in UK. Prea multe schimbări nu sunt, doar că se construiește foarte mult. În orice direcțtie ai merge peste tot se construiește.

Lângă parcul care e la o distanță de 5 minute de mine, se contura un șantier pe la începutul anului trecut. Un an mai târziu pe acest șantier au răsărit aceste blocuri, 7 la număr:

 

 

Peste drum, era doar un loc gol,  un fel de parcare pe o bucata de teren goală.  Pe la începutul verii, au început și acolo ceva lucrări. Am crezut ca vor sa amenajeze parcarea, să o facă sa arate mai bine. M-am inselat, a răsărit și aici un bloc. Bloc in care vor fi studiouri și apartamente cu o cameră, aproximativ 120 în total. Cam așa arată acum:

santier_08

Puțin mai în vale, la o distanța de câteva sute de metri, este un alt bloc in construcție. Nici acest bloc nu era acolo în urma  cu un an.

 

În deal, așa cum ii spun eu, se înalță un alt bloc. Nici acesta nu exista prin vară și un semn cum că acolo se va construi ceva.

 

Din ce am observat eu la toate aceste blocuri, doar cele din primele imagini par a fi construite ceva mai bine. În rest cred că vor fi la fel ca blocul in care stau eu acuma.

Leave a Comment