Becali, Gigi becali si deszapazirea

In timp ce autoritatile se cearta, ca centru nus tie ce face provincia si invers, Gigi a plecat la deszapezit.A luat dupa el utilaje, lopeti si toate cele necesare si s-a apucat de treaba.Stim ca e un cioban cu gura mare.Tot el in urma cu ceva ani la niste inundatii a construit un sat pe banii lui.

Asa ciobanas prost cum e el si cu gura mare, cand e greu merge si ajuta oamenii.Acum tembeliziunile o sa aiba material destul.Va remarca cineva ce face omul asta? Probabil prea putini.Vazusem adineauri la stiri ca zice Gigi ca au disparut cateva lopeti, nu il interesa.Il intreba reporterita ceva lega de echipa de fotbal.Zicea nea Gigi ca acum nu are timp sa se gandeasca la echipa si la meci.Acum importanti sunt oamenii de acolo ce trebuie salvati.

Nu stiu daca la urmatoarele alegeri Gigi o sa mai candideze sau nu.Daca o va face va avea votul meu cu toate ca stiu ca sansele lui vor fi minime.Nea Gigi din partea mea ai toata stima si tot respectul.Felicitari Gigi.

Tocmai ce spune Gigi ca sunt vreo 200 de voluntari acolo.Nu a avut lopeti destule, a mai cumparat iar maine vin camioanele cu  provizii.A adus 5  wole ale lui iar restul le-a inchiriat.Mai zice si ca e foarte greu acolo si ca si autoritatile au facut treaba bunicica.

Leave a Comment