Apple vrea sa interzica Galaxy S si Galaxy S II

In urma cu putin timp Apple s-a judecat undeva printrun tribunal din Germania cu cei de la Samsung  obtinand pentru o mica perioada interzicerea vinzarii tabletei Galaxy Tab in Europa.Numai ca asta nu a durat foarte mult interdictia fiind ridicata.

Acum Apple a obtinut la un tribunal olanedez o hotarare judecatoreasca prin care ar putea ca telefoanele Galaxy S,Galaxy S II si Ace sa fie interzise la vinzare in anumite tari din Europa.Apple acuza Samsung ca ar fi incalcalt 3 dintre patente.Tribunalul a decis ca doar un singur patent a fost incalcat.

De data asta Apple s-a legat de o asemanare la software.In cazul tabeletei se legase de partea de design.Cei de la Samsung au spus ca vor modifica softul.

Apple ce e cu frica asta a voastra?E din cauza ca Samsung produce telefoane mai bune ca ale voastre?Sau acum ca Jobs a spus iQuit si va scad actiunile va e frica ca profiturile voastre o sa scada?M-as bucucar ca Samsung sa nu va mai livreze piese pt telefoanele si tablete voastre sa vad atunci ce o sa faceti.

Apple sper ca nu veniti si acum cu dovezi false ca si in cazul primului proces legat de tablete.

De cand un tribunal dintro anumita tara poate sa interzica vinzarea unui produs in alte tari??

Mai multe detalii se pot gasi aici .

Leave a Comment