Aplicatie de dating – Bumble

Cred ca foarte multi dintre noi am folosit sau folosim aplicatii de intalnari, dating, agatat sau cum vreti voi sa le spuneti. Cu totii stim despre Tinder care este pe piata cam de 10 ani. In urma cu cateva luni am descoperit o noua aplicatie numita Bumble. Nu este atat de cunoscuta pe la noi ca si Tinder, dar incepe sa prinda tot mai mult. O sa incerc sa va fac un mic review al acestei aplicatii.

Pro & Contra Bumble:

Pro: Femeile nu sunt coplesite de mesaje pe care nu si le-ar dori, deoarece doar ele pot sa initieze contactul daca exista o potrivire.

Pro: Dintre utilizatorii de pe Bumble cam 55% sunt barbati.

Pro: Crearea unui cont se face foarte simplu si in cativa pasi.

Contra: Barbatii  nu pot trimite primul mesaj, doar femeile pot face primul pas. Asta poate fi un avantaj pentru unii sau un dezavantaj pentru altii.

Contra: Din moment ce exista o potrivire, ea are doar 24 de ore la dispozitie pentru a va trimite un mesaj. La fel si cel care primeste mesajul are tot 24 de ore pentru a raspunde, daca nu, potrivirea dispare.

 

Tot ce trebuie sa stim despre Bumble:

Bumble este o aplicatie de intalniri gratuita care este costruita pe acelasi model ca si Tinder, cu o mica diferenta, ca doar ele pot initia o conversatie. Aceasta aplicatie isi propune sa reduca numarul de mesaje nedorite cu care sunt bombardate femeile de pe asemenea aplicatii.

 

Cum functioneaza Bumble:

 

Pe acelasi principiu  ca si alte aplicatii, swipe dreapta daca va place cineva sau swipe stanga daca nu va place de persoana respectiva. Mai exista si varianta de SuperSwipe.

O data ce potrivirea s-a produs, persoana care poate initia o conversatie are doar 24 de ore la dispozitie altfel potrivirea se pierde. Mai exista si varianta de a plati si a prelungi durata. Bumble mai are si optiune de apel vocal sau video. O optiune destul de utila si buna pentru ca nu multe persoane vor sa isi ofere numarul de telefon de la primele conversatii.

 

 

Apelul video sau cel de voce:

Daca exista o porivire vei putea vedea pe ecran o pictograma pt apel video sau apel de voce:

 

Functia de videochat sau cea vocala este disponibila in toate cele trei moduri, Date, Bff si Bizz.

 

Ca si pe Tinder sau alte aplicatii, Bumble permite sa faceti cautari  in functie de distanta, varsta sau sex. Profilele pot incluse pana la 6 fotografii, o mica descriere despre tine si alte cateva informatii.

Pentru a nu fi banuiti ca profilul vostru ar fi unul fals exista un proces de verificare. Aplicatia va solicita sa faceti un selfie, nu orice fel de seflie, vi se da un exemplue cum trebuie sa fie facut.

 

Cineva cu care aveti o conversatie observa ca profilul tau nu este unul verificat, poate trimite o solicitare pentru a iti valida profilul si a ii arata ca esti o persoana reala.

 

 

Indicat ar fi sa treceti prin procesul de verificare al profilului vostru. Aceasta aplicatie are si o optiune prin care se pot afisa doar profilele care au fost verificate. Bumble nu este numai pentru intalniri, mai exista doua moduri pe care le puteti utiliza ca sa intalniti oameni noi. Bumble BFF este pentru intalnirea noilor prieteni, iar Bumble Bizz este pentru retea. Pentru a  schimba modurile, click pe logo-ul Bumble din partea de sus a ecranului si alegi un alt mod.

Bumble este o plicatie gratuita. Exista si cateva functii platite care faciliteaza obtinerea potrivirilor. Incepand de la 8.99 $ pe saptamana, puteti face upgrade la ,,Bumble Boost” care va ofera acces la trei functii premium:

 

 

BeeLine – Aceasta optiune face ca costul lunar redus  sa fie pus in valoare. In modul BeeLine  puteti vedea doar profiluri de femei care v-au placut deja, astfel incat o potrivire este garantata.

Rematch – Reconectare cu potrivirile  anterioare pentru 24 de ore in plus.

Busybee –  Permite extinterea cu inca 24 de ore.

Costurile Bumble Boost depind de durata abonemanetului. Cu cat cumperi pe o perioada mai mare cu atat pretul devine mai avantajos:

 

De asemenea in aplicatie se mai pot folosi ,,Bumble Coins”, o moneda a aplicatiei cu care se pot cumpara SuperSwipes. Un SuperSwipe costa 2,99 sau mai putin daca se cumpara in cantitate mai mare.

 

 

Puteti utiliza, de asemenea, monede Bumble pentru o achizitie în aplicatie numita „Spotlight”. Functia Spotlight Bumble costa 2 monede pe utilizare si va oferi profilului tau o expunere crescuta. timp de 30 de minute.

 

Pentru 5 monede cheltuite in aplicatie, puteti sa va schimbati locatia in Bumble. Se poate activa ,, Modul de calatorie” al lui Bumble timp de o saptamana si  se poate selcta orica locatie in care te deplasezi.

 

 

 

Bumble poate fi instalat de aici pentru Android sau de aici pentru iPhone.

 

 

Cum imi creez un cont Bumble:

 

Se poate crea un cont de Bumble cu ajutorul Faceboook de unde aplicatia va lua numele, varsta si ocupatia, daca astea sunt trecute in contul de Facebook. Mai exista si optiunea de iti crea un Cont de Bumble cu ajutorul numarului de telefon, dar va trebui sa introduci tu toate datele manual.

 

 

In profil se pot adauga pana la 6 poze. Selecteaza o serie de poze care te reprezinta si incearca sa folosesi cele mai bun poze pe care le ai.  De asemenea iti poti conecta contul de Instagram, care va afisa cele mai recente cele 24 de poze din feed-ul de Instagram pe profilul tau de Bumble. Un dezavantaj ar fi ca nu poti controla ce imagini sunt afisate.

Urmatoarea sectiune este ,,Despre mine” si este una destul de scurta – maxim 300 de caractere sau mai putin. Incearca sa fii cat mai creativa in descrierea ta.

Profilele din Bumble mai au optiune de a raspunde la 3 solicitari , numite ,,Move Makers”. Fiecare avand o limita de 120 de caractere, iar subiectele variaza de la cea mai mare calatorie la ce super puetere ti-ai dori sa ai.

Utilizatorii care nu platesc pot alege doua filtre Bumble, care permit sa aratati anumite atribute cum ar fi: educatia, opinii politice, obiceuri de fumat sau baut.

 

 

Cu Bumble Boost poti avea acces la toate filtrele aplicatiei. Daca doresti sa vezi potrivirile cu un anumit filtru mai intai trebuie sa fi raspuns si tu la aceleasi intrebari.

 

Atunci cand exista o potrivire, se face conexiunea si incepe asteptarea. Ea are la dispozitie 24 de ore pentru a incepe o discutie. La fel si tu ai tot 24 de are ca sa ii raspunzi, daca nu se intampla asta potrivirea dispare. Se poate prelungi cu 24 de ore.

 

 

Spor si succes la a avea cat mai multe potriviri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment