Am fost la noaptea devoratoril de publicitate

Ieri a avut loc la Brasov pe Patinoarul Olimpic noaptea devoratorilor de publicitate.Ma asteptam la mai mult.Poate asteptarile mele au fost mult prea mari de la un asemenea manifestare.Evenimentul a fost prezentat de catre Micutzu .

NDP a fost organizat de 4 ACE şi MSA Events si sustinut de catre Flanco.Parteneri media si locali au fost destui.Nu o sa ii enumar ca nu are nici un rost.Ca blogger oficial a fost prezentat Cabral .Nu am vazut nici o urma de negru pe acolo.

Show-ul a inceput cu cateva glume facute de catre Micutzu, dupa care s-a dat drumul la primul calup de reclame.Ma asteptam sa vad foarte multe reclame din 2012.In schimb am vazut multe reclame de anul trecut si din 2010.Prima parte sa zicem ca a fost okay si a meritat vizionata.

Al doilea calup de publicitate a fost o dezamagire totala.Aici am vazut parca ceva mai multe reclame de anul asta dar si unele foarte vechi.De ce spun ca a fost foarte dezamagitor?Pentru ca una din reclame era okay, urmatoarea era ceva de prin Australia la niste chiloti.A fost atat de aiurea sa tot repeti acea reclama la acei chiloti, incat dupa juma de ora m-am ridicat si am plecat.

La acest al doilea calup de reclame, a plecat cam jumatate din lumea care era prezenta.Si asta doar din cauza ca se tot repeta o reclama la infinit.Sper ca anul viitor sau cand o mai fi sa fie mai bine organizat.

Un alt inconvienent a fost pentru care au fost nevoiti sa vizioneze totul din spatele plase de protectie.Sunetu, de toata jena.Nu cred ca era foarte greu de dat jos acea plasa si a fi pusa la loc.Si mai cred ca patinoarul nu e un loc tocmai ideal pentru desfasurarea unui asemenea eveniment.Mai jos cateva poze de la eveniment.

 

 

Leave a Comment